Üvegfestés

                            Üvegfestés

Üvegfestés a Margittai Stúdióban

Érden a Margittai Stúdió az-az a Magic Art ad otthont a Tavaszi üvegfestés programsorozatának. Margittai Adriennel a foglalkozás vezetőjével közösen megtervezheted faliórádat, melynek elkészítésé közben megismerkedhetsz, és válogathatsz a régi magyar motívumkincsekből, így igazi saját magad által megálmodott órát készíthetsz. Más alkalmakkor egyedi festett üvegékszereket tervezhetsz, vagy gyermeked kedvenc rajzát álmodhatod üveglapra, amivel szobád falát is díszítheted.

A maximum 3-fő részvételével megtartott tanfolyamokon, lesz idő a tervezgetésre, az elmélyült munkára, hiszen szépet alkotni csak teljes koncentrációban és békében lehet.

A foglalkozásokon csak vízzel oldódó festékeket használunk, melyeket száradás után égetünk ki. Az így elkészített működő órákat legkorábban 2-nappal a foglalkozás után, a helyszínen veheted át. Az ékszereket a tanfolyam végeztével már magaddal is viheted.

 

-A foglalkozás alkalmával beléphetsz egy igazi művész lakásba, amit finom tea és kávé illata leng körül.

-A barátságot és békét sugárzó környezetben kitűnő szakember vezetése mellett alkothatsz.

-A tanfolyamon kizárólag a legjobb minőségű, profi anyagokkal dolgozunk.

-Ruhád és kezed védelmében egy kötényt és gumikesztyűt adunk, de azért kérünk, olyan ruhát válasz erre a napra, amit nem sajnálsz, ha esetleg, egy-két festékcsepp esik rá.

17474582_1341272725933356_858952371_n

Stílus. Minőség. Megbízhatóság.

Mi a nevünket adjuk a minőséghez!

Vegye igénybe szolgáltatásainkat! 

Hívjon minket! 

+36 30 677 46 85

+36 20 324 84 35

Vagy írjon nekünk!

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone